12 Haziran 2010 Cumartesi

CRM!

CRM uygulamasını basit bir yazılım sanan üst yöneticilerden, bankanın ve GSM operatörünün doğum günü kutlaması yapması sanan sade vatandaşa kadar bu konunun ne olup ne olmadığını bilen pek yok. Tavsiyem Uğur Özmen Hocamın yazılarını okumanızdır.

Bugün TTNET'ten bir mail aldım. Bana Vitamin paketi öneriyorlar! E güzelim, bunca senelik ADSL abonenim, kullanma alışkanlıklarıma bakıp bugüne kadar sen benim bekar biri olduğumu, çoluğum çocuğum olmadığını nasıl öğrenemedin ki? Pes doğrusu!

.

7 Haziran 2010 Pazartesi

Televizyonsuz 4. Gün

Televizyon izlemeyi hiç aramıyorum desem? Üstelik de Internette gezme zamanım artabilir diye korkuyordum, hiç de öyle olmadı. Tabii hafta sonunu yarı baygın geçirmek de TV isteğini köreltmiş olabilir. Bakalım bundan sonraki günler nasıl olacak?

İzlemeyi sevdiği programlar Internetten izlenebiliyor:

Fringe
Flashforward
Canım Ailem
Gönülçelen

Haberleri Internet'ten okuyorum. Düzenli takip ettiğim bloglar var. Bazen sırf izlenebilir birşey bulma umuduyla bir saat zap yaptığımı düşündükçe üzülüyorum. Belgesel kanalları da sürekli aynı programları tekrar eder hale gelmişti. Uçak Kazası Rapor'unu bile paketleyip yeni gibi tekrar sunuyorlardı.

Bu ara bana iyi geliyor gibi. Ayın 19'una kadar yetiştirmem gereken bir projem var. Bakalım ondan sonra planladıklarımı yapıp, daha çok okumaya vakit ayırabilecek miyim, yoksa Aptal Kutusu'nu özlemeye başlayacak mıyım?

6 Haziran 2010 Pazar

43'ten 44'e

Cuma: Yakın Dostlarla erken doğumgünü kutlaması!
Nevizade, sonra açık bir mekanda müzik, Bol kahkaha ve keyif

Cumartesi: Tansiyon: 150/111, Başağrısı: Korkunç

Pazar(Doğumgünü): Tansiyon: 140/100, Başağrısı: Berbat ama geceye doğru biraz daha iyileşme, Tansiyon:130/94 Başağrısı: Çekilir

Tamam 43'ü bitirip, 44'e girerken 23'ü bitirip, 24'e girer gibi kutlama yapılmayacak. Anladım ben onu... (Derin iç çekme)

.