11 Nisan 2012 Çarşamba

Facebook ve Twitter Kullanıcısı okurlar

Facebook ve Twitter kullanan ve blogu yazılarımdaki aksamalara rağmen beğenerek okuyanlar blogu bu mecralarda tavsiye ederlerse sevinirim.

Beni yazmaya teşvik eden şey okunmak sanırım:)

9 Nisan 2012 Pazartesi

Tutumlu Kısa Kaçamaklar

Bu yıl uzun bir tatil yapmayı bütçeme alamayacağım. Ancak, günlük işlerden uzaklaşıp, stres atmak için uzun hafta sonlarında tutumlu kısa kaçamaklar yapmayı planlıyorum.

İlkini 23 Nisan Resmi tatili ile birleşen hafta sonunda yapacağım. Otel rezervasyonumu çok uygun bir fiyattan haftalar önce yaptırmıştım. Annemi de alıp yakınlardaki bir ile çevre ve doğal güzellik görmeye gideceğim.

Yanımıza evde hazırlanmış atıştırmalıklar almayı ihmal etmeyeceğiz. Bu sayede güzel manzaralarla karşılaştığımızda keyifli molalar verebiliyoruz.

Ertesi hafta da şirketin yıllık iznimize mahsup ederek vereceği bir gün sayesinde 4 günlük uzun bir hafta sonu olacak. İstanbul'a evime gitmeyi ve kışlık giysilerle yazlıkları değiştirmeyi umuyorum. Deniz kenarında zaman geçirmeyi çok özledim. Annem de bana eşlik edecek. O da Istanbul'u çok özlemiş, ne zamandır gitmek istiyordu. Ona birkaç hafta orada kalmasını teklif ettim. Bakalım yapacak mı?