28 Ekim 2013 Pazartesi

Yayındayız...

Bir süredir, bloga erişmek, eski yazıları okumak isteyenler oluyordu. Blogu tekrar aktif hale getirdim. Yeni yazı isteyenler olursa yorum yazıp, konu önerisinde bulunmalılar. bakarsınız yeniden düzenli yazarım:)

Sevgiler,

T'Pol

6 yorum:

Adsız dedi ki...

mrb güncel hayatınız bıze ısık oluyor.özellıkle alıs verıs konuları cok bılgılendırıcı lütfen yazın cok ısterız.

Adsız dedi ki...

Sayın T'Pol Hanım; blogunuzun tekrar ulaşılabilir olması sevindirici; finansal bilinç, yatırım ve tasarruf konularında yazdıklarınız eminim birçok insana ilham vermiştir. Günümüzde birçok uzman sizin yıllar önce yazdıklarınıza/paylaştıklarınıza benzer bilgileri çeşitli platformlarda halka anlatmaya çalışıyor. Elinize sağlık...

Hayati Çaycı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hayati Çaycı dedi ki...

Merhaba, geçmiş tüm yazılarınızı okudum diyebilirim, hemde büyük bir zevkle. Amma siteyi çok geç keşfettiğim için hiçbir aktüel konuda yazınızı okuyamadım.

Aktüel herhangi bir konuda yazılarınız makbulümdür ama özellikle tasarruf eksiği ile alakalı daha çok tanımlayıcı, tasvir edici bir yazı yazarsanız müthiş olur:)

T'Pol dedi ki...

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Açıkçası ben de yazmak istiyorum ama beni en çok motive eden husus okunmak. Maalesef belki de bloga alelacele seçtiğim isim nedeniyle yeteri kadar okura ulaşamıyorum. Çok yakında bir isim değişikliği yapacağım. O zaman kadar da yazmaya devam edeceğim.

Adsız dedi ki...

Merhaba.Uzun zamandır blog'unuzu yeniden aktifleştirmenizi dört gözle bekliyordum.Yazılarınızı çok beğeniyorum.Yakın arkadaşlarıma da yeri geldikçe sitenizin ismini veriyorumki okuyup faydalansınlar.Bence 'beğenmezsen okuma'çok orjinal bir isim.Umarım yeni isim de orjinal olur.Yazılarınızı iştahla bekliyoruz.Saygılarımla.