4 Mayıs 2010 Salı

Turkcell'den Vodafone'a geçen var mı?

1997'den beri Turkcell müşterisiyim. Vodafone'un faturalı hat tarifelerinden bazıları bana cazip geliyor. Numara taşıma işi de çıkınca denesem mi diye düşünmeye başladım.

Turkcell Faturalı hatlı olup da Vodafone'a gecen okuyucular varsa, fikirlerini almak isterim. Cep telefonunu sadece telefonla konusmak ve nadiren SMS atmak icin kullanıyorum. 3G ya da cepten internet ile hic ilgim yok.

Bekliyorum...

5 yorum:

O'BAL dedi ki...

Vodafonu kesinlikle tavsiye tmiyorum.Hala çekmiyor bu oparatör :)) TCELL en kaliteli olanı... Kesintisiz ve kaliteli bir konuşma için TCELL derim ancak benim gelirim düşük kalitesizde olsun dersen buyur Vodafone orada ama sonradan çok pişman olursun benden demesi...
Demedi Deme İbrahim... :))

afsina dedi ki...

bir bucuk yildir kullaniyorum. Su ana kadar baglanti ile ilgili ciddi bir problem yasamadim. Yalniz tarifeleri iyice okumanizi oneririm. Ozellikle diger hatlara olan aramalar ve SMS fiyatlari sinirsiz tarifelerde yuksek olabiliyor.

Adsız dedi ki...

avea'nın paketlerini kullanıyorum. (örn. 150 dak 15 TL)paket aşımında dakikası her yöne 30 kuruş.

Kubilay dedi ki...

yaklaşık 3 ay önce geçtim. evet, kalitesi türkcell gibi değil, arada kesiliyor ama benim faturam 100 TL civarından 30 TL'ye düştü ve çok daha fazla konuşuyorum. bence değer.

Unknown dedi ki...

Bencede cok daha avantajli vodafone. Ben turkcellin olup olmadik masraflarindan hep rahatsiz oldum. Evet turkcell kadar performansi yuksek degil ama genel olarak sehir merkezinde yasayan insanlar icin hic bir sikinti olusacagini sanmiyorum. Ben kredi (kontorlu) tarifesindeyim. 30 lira aylik ucreti ile her yone 300 dakika konusabiliyorsunuz. Ayrica en cok sevdigim bir baska ozelligi ise, baska operatorlerden arandiginizda bu size kredi olarak geri donuyor. Eger cokca aranan birisiyseniz bazen aldiginiz asil krediye bile dokunmayabiliyorsunuz.
Daha oncesinde aylik 70 - 100 lira faturasi olan benim icin ciddi bir kazanc oluyor acikcasi.. Ara ara kalitesiz konusmayi goze alabiliyorum. :)