6 Temmuz 2011 Çarşamba

Reklam

Blogu görüntüleyince yanda açılan ve kapatılamayan reklam penceresi de neyin nesi? Bu nasıl kaldırılabiliyor? YARDIM lütfeeeen! Reklam alacak olsam alırım zaten. Ne gerek!?

Yeni Ev Borcu

Yeni evimle ilgili borcumun ödemesine dair bir "ticker" yaratıp, blogun başlığının altına ekledim. Borçtan nefret ettiğimi daha evvel söylemiş miydim?

Ankara'da açılan IKEA sağolsun artık evde küçük de olsa bir masam var. Yeniden bilgisayar başında yazı yazmaya, araştırma yapmaya başlayabileceğim.

Ev hala eve pek benzemiyor ama kullanılabiliyor. Geçen hafta sonunda tüm eşyamı yeni eve taşıdım.

Henüz temizlik için birini ayarlamadım. Anneme, kardeşime ve kardeşimin kayınvalidesine giden biri vardı ama annem ve dünürü o kadar çok şikayet ediyorlar ki, karar veremedim. Sonra da düşündüm ki evde zaten eşya yok. Elektrik süpürgesi tutmak ve Vleda gezdirmek ne kadar zor olabilir ki? Ütüden nefret ederim ama sanırım idare edebilirim. Camlar ayda bir silinse ne olur? Zaten perdeleri hiç açmıyorum ki... Velhasıl şimdilik temizlik işi bende. Hem tutumlu bir hareket hem de bedava egzersiz işte daha ne olsun? Zaman içinde bakacağız artık.

Bütçemi tekrar gözden geçirip bazı kemer sıkma adımları planladım. Bu ay harcadığım parayı her gün not etmeye ve paranın nereye gittiğini görmeye karar verdim. Harcamasız günleri de blogda yazacağım. Böylece bana da okuyanlara da motivasyon olur. Dün ve evvelki gün harcamasız günlerdi. İşten çıkıp eve gittim ve evde yemek yedim. Ama bugün maalesef bol harcamalı bir gün olacak zira kanepe ısmarlamak zorundayım. Salon bomboş. Yani oturacak hiç birşey yok. Yani hiç hiç hiç birşey yok... O derece:)